2011. március 29., kedd

Edzések

Vezető: Tóth Imre 3. dan

Helye:  Budapest VIII. kerület, Somogyi Béla u. 13. J.D.S.E. alagsor (jobbra leghátul)
Időpontok:  Kedd, Csütörtök 19:00-20:45  



  
Jelentkezés:
Ha érdeklődsz az aikidó iránt, látogass el egy edzésünkre! Azok, akik el szeretnék kezdeni a gyakorlást, bármikor csatlakozhatnak hozzánk. Ha meg szeretnél nézni egy edzést, akkor szívesen látunk dodzsónkban (edzőtermünkben). Az érkezés előtt nincs szükség előzetes egyeztetésre.

Díjak:
Az oktatásért és a gyakorlásért havi tagdíjjal fejezheted ki háládat. Évente egyszeri tagdíjat is szükséges fizetni (ezért edzőtábori kedvezményhez, vizsgalehetőséghez jutsz). 
Ruházat:
Jótanács: amíg nem válsz elszántabbá (kb. 2-3 hónap gyakorlás alatt megmutatkozik), addig megfelel egy szabadidő nadrág, amin nincs cipzár, csat..., és egy póló, amit nem sajnálsz. A gyakorláshoz csak magadra van szükséged, idővel azonban edzőruha is kelleni fog, amely több évre szól. Az edzésekhez dzsúdó ruha (rizsszemes) vagy aikidó ruha (rizsszemes) használata ajánlott. Megfelelő a karate ruha (sima szövésű) is. Ezek árai testmagasságtól függően változnak, egy 170-180 cm-es rizsszemes ruha kb. 11-12000 Ft-ba kerül, egy sima szövésű kb 8-9000 Ft.
Fa fegyverek:
A fegyveres edzéseken fakardra (bokken) és botra (dzso) lesz szükség. Egy bot ára kb 3-400 Ft (mezőgazdasági boltban keress gereblyenyelet, ami lecsiszolva 128 cm hosszan, kb 2,65 cm átmérővel megfelel), használható fakard ára kb. 3000 Ft.
- Általában minden harmadik edzés során gyakorlunk fa fegyverekkel.
Egyéb:
Edzés előtt kevesebb, mint másfél órával enni, fél órával inni nem tanácsos. Sok sikert és kitartást kívánunk a gyakorláshoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése